Sunday, November 23, 2008

More Japanese sweets

These I just watched. Were too expensive to buy.




6 comments:

milton said...

Pojma nimam, kako preračunavaš cene. Možnost imaš: tolarji, funti, evri ali pa jeni. V vsaki valuti je drugačen kriterij za predrago.

Boza said...

Meni je najbolj všeč, kako so lepo zapakirane. Si pa ne predstavljam, kakšnega okusa so. Tiste malo zelene so mogoče z algami.

Vilma said...

Če so še tako dobre kot zgledajo se jim verjetno težko upreš. A zate kakšen kg več itak ni problem.

Tina said...

Mami: Zelena barva je ponavadi zaradi zelenega caja. Alge pa uporabljajo za papir ali ovitek, ki ga potem pojes skupaj s hrano, ki je v njem zavita.

Vilma: Tem sem se lahko uprla, saj sem imela v ruzaku ze 10 vreck bolj poceni slascic. :) Vsak vecer se po vecerji basem z njimi in s kakiji.

Tina said...

Oci: Preracunavam v funte, ker sem navajena na cene v funtih. Saj verjetno bi se mi danes zdelo drago tudi ce bi preracunala cene iz evrov v funte, funt gre navzdol!

Ben said...

These sweets are all about the packaging! I don't think they are better than the cheaper ones, so you were wise not to get any! When I was working with Japanese people from Sony, they'd bring over amazingly packaged sweets which turned out to be really bland dry vanilla cake or something. They probably cost a packet. Back when Sony was making a profit! I dipped them in my coffee to make them more interesting.