Wednesday, January 7, 2009

The end

I planned to write so much more about my trip. Especially how I stayed in a temple with Buddhist monks and prayed with them in the morning. And about town full of hot springs. And about the capsule hotel. And ... I could just go on and on with my posts. But at the moment I'm trying to live in the present, so I have decided to leave some things only in my memories.

My time in Japan has come to an end. Japan was the nicest gift I could have gotten in this period of my life. I enjoyed the work, the culture, the weirdness, the food, the people. I met some very special people. Parts of my time in Japan were like the nicest dream.

Thanks for reading.

10 comments:

valentina said...

WE WANT MORE! :) sej razumem, sam res sem uživala ob prebiranju tvojih postov in jih bom kr pogrešala. Želim ti čimveč nepozabnih in nasmehov polnih trenutkov na drugem koncu sveta!

julijana said...

A zdaj je pa že kr konec?
No, ja boš pa kaj povedala, ko boš prišla domov. Imej se lepo in uživaj, kar se le da.

milton said...

Hvala za lepe trenutke, ki si nam jih naredila s svojim blogom. Mislim, da bomo vsi pogrešali tole tvoje pisanje. Vsi dnevi v novembru in decembru so bili polni pričakovanja in le redko si nas pustila nepotešene. Mi bi, da bi ti kar še naprej pisala.

Unknown said...

Samo to razumem "The end". Ampak vseeno nam še kaj napiši, ali pa nam pošlji še kakšno tvojo slikico. Bomo veseli. Uživaj, uživaj in še enkrat uživaj!

Teta Breda

Pika said...

Zelo smo uživali ob prebiranju tvojega bloga,upam , da se nam boš vseeno še kaj oglasila.

Anonymous said...

Draga Tina,
zame to ni vesela novica, a te razumem. Tvoji blogi so bili vedno zelo zanimivi in vedno sem jih z nestrpnostjo pričakovala. Ob naši mizi smo se velikokrat pogovarjali o temah, o katerih si pisala.
Zdaj uživaj sedanjost v Avstraliji in naj ti ta dežela tudi nameni čimveč lepega. Bodi dobro in lep pozdrav tja čez lužo!

Anonymous said...

Tina,

tudi jaz sem vsak dan preverila, če je kaj novega na blogu in vedno vse z veseljem prebrala. Upam, da bomo kaj podobnega deležni tudi iz Avstralije. Nekje sem prebrala, da je včerjašnji dan zgodovina, jutrišnji skrivnost, današnji darilo, tako da ti želim, da uživaš in izkoristiš današnji dan. Pozdravček, (Valen)Tina

Me said...

Thank you for writing! Your short stories were amazing and with your help I experienced a little bit of Japan.

Unknown said...

Don't you worry about us and just have fun, girl*

Paul said...

Hey Tina, thanks for writing these posts for us! I found them very interesting and the pictures are amazing

I am glad that you enjoyed your time and hope that the next part of your journey is going well. Good luck!